#instaloopwithme #herhaling

Gepubliceerd op 17 oktober 2022 om 19:00

Jaaa, het was weer tijd voor een nieuwe #instaloopwithme, alweer ruim een maand geleden (!). Dit keer met thema repetition. Herhaling. We hebben een aantal nieuwe deelnemers dus dat maakte de loop extra leuk!

 

Double exposure. Best ingewikkeld hoor. Maar ook leuk om te doen, wat een verschillende gezichtsuitdrukkingen he. 

 

Hieronder een aantal van de beelden die de loop niet hebben gehaald. Zit er een favoriet bij? 

Tekst op instagram

☆ 🇬🇧 Welcome to #instaloopwithme, where we regularly feature ourselves with a self-portrait. The theme this time repetition. The next in the loop is @augenzeugin.de ! Check her post and follow the rest in the loop. New photographers are joining, so click through!

☆ 🇳🇱 Welkom bij #instaloopwithme, waar we onszelf regelmatig laten zien met een zelfportret. Het thema deze keer herhaling. De volgende in de loop is @augenzeugin.de ! Check haar post en volg de rest in de loop. Er doen nieuwe fotografen mee dus klik echt even door!

☆ Herhaling. Repetition. Wat ga ik maken? Ik heb even gedacht om een foto die ik al eerder heb gemaakt te herhalen. Maar dan anders. Niet voor gekozen, vond het ook leuk om de 'double exposure' knop op mijn camera te gebruiken. Eén plaatje met 4x ik.

☆ Eén keer ik is al lastig genoeg, nu 4 keer naar mijn gezichtsuitdrukking kijken. Poeh, kritisch ben ik dan. Ga ik deze doen? Jep. Het is zoals het is. Ook dit ben ik. (Ok, ik heb heel veel meer gemaakt dan deze hoor, een aantal daarvan zie je binnenkort in een blog voorbij komen op mijn website).

☆ Volgende keer ook meedoen? Altijd leuk als er andere fotografen zijn die het ook leuk vinden om uitgedaagd te worden, iedere keer een zelfportret maar wel met ander thema. Stuur een berichtje als het je wat lijkt.

☆ #zelfportret #portretfotografie #portret #portrait #zelfinbeeld #fotograafinbeeld #zelfontwikkeling #portraitphotography #fotograafwestervoort #instaloop #instaloopwithme #selfie #vrouw #herhaling #repetition #doubleexposure #doubleexposurephotography #doubleexposureportrait

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb