Feesten & Bijeenkomsten

Een blijvende herinnering van je feestje? Of andere bijeenkomst waar je nog op wil terugkijken? Foto's zoals het feestje was, spontaan en ongedwongen. Poseren mag, maar moet niet.

Een fotoalbum met foto's van het feest / bijeenkomst maakt het natuurlijk helemaal compleet. Neem contact op wat de mogelijkheden zijn. 

 

Prijsindicatie: vanaf € 85,- per uur. Uiterlijk vier weken na de bijeenkomst ontvang je van mij via wetransfer een flink aantal foto's bewerkt en in hoge resolutie. Een fotoalbum begint bij € 100,- 

 

Huwelijk

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd!! Ik heb inmiddels een tiental bruiloften gefotografeerd. Vier daarvan waren in het analoge tijdperk en dus al heel lang gelden. Het fotograferen van bruiloften vind ik heel erg leuk maar ik moet eerlijk gezegd nog wel een beetje oefenen, daar is mijn prijs dan ook naar. Neem contact op zodat we kunnen bespreken of wat ik kan, aansluit bij jullie wensen. 

In mijn eerste 'reel' op instagram blader je mee in een feestalbum! In blog nummer 20 'feestje in een album' lees je ook meer.