Over mij

Zelfportret van Janneke

Hai! Ik ben Janneke. Ik ben getrouwd met Ron en we wonen in Westervoort (vlakbij Arnhem). Ron heeft twee lieve dochters die graag bij ons langs komen. 

   Fotograferen is al heel lang mijn passie. Als bijbaantje tijdens mijn studie heb ik in een fotowinkel gewerkt en de eerste stapjes in fotografie gezet. 

   Tijdens mijn studie HBO Personeel & Arbeid heb ik altijd gezegd: als ik later groot ben dan werk ik voor de helft als P&O-er en de andere helft als fotograaf.

   De afgelopen jaren heb ik diverse cursussen gevolgd en héél veel foto's hobbymatig gemaakt. Naast mijn werk als teammanager HRM a.i. bij Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden neem ik inmiddels een jaar of drie opdrachten aan als fotograaf en geef ik fotografieworkshops en - cursussen. Voor de stichting Make a Wish ben ik fotoalbumvrijwilliger sinds 2019.

 

Waarom ik fotografeer?

Herinneringen vastleggen. Niets leuker dan een fotoboek erbij pakken en kijken hoe leuk het was. "Gelukkig hebben we de foto's nog" zou zomaar een uitspraak van mij kunnen zijn. Als ik andere mensen op de foto zet dan wil ik graag dat je blij wordt als je er naar kijkt. Dat alle beelden in het fotoalbum terecht komen en toch wel minstens 1 aan de muur! 

 

Recensies

Benieuwd naar wat andere over mij zeggen? Klik hier door naar de recensies. 

Maak jouw eigen website met JouwWeb