Recensies

Maureen & Jeroen - Een fotoshoot die heel ongedwongen en natuurlijk verloopt. Eerst even rustig kennismaken en gezellig kletsen en voor je het weet is de fotoshoot begonnen. Heel ongedwongen, hoewel er wel degelijk een plan is en Janneke op de juiste momenten zo stuurt dat er mooie plaatjes worden geschoten. Gezellig, maar toch professioneel en met geweldig resultaat! (april 2024) 

Heleen - Ik heb een workshop tulpen fotografie bij Janneke Snellink gevolgd. Ik heb foto's gemaakt met mijn mobiel. Ik heb een ontzettend leuke en leerzame dag gehad!
Janneke had de dag goed voorbereid. Nadat we bij een kopje koffie wat theorie hadden doorgenomen over fotograferen met je mobiel, hebben we mooie route gevolgd langs de kleurrijke tulpenvelden!
We zijn regelmatig gestopt om de tulpen op de foto te zetten.
Janneke legt je daarbij uit hoe je je foto's het beste kunt maken qua instellingen op je mobiel. Na een geweldige leuke dag ben ik thuis gekomen met een mobiel vol met mooie tulpenfoto's!
Dank je wel Janneke!

(april 2024) 

Marit - Afgelopen weekend meegedaan aan een fotografieworkshop bij Janneke (een speciale tulpen editie!). Zo af en toe een mooi plaatje vastleggen vind ik wel leuk, maar ik heb me daar verder nooit echt in verdiept en ook niet de apparatuur voor. Dat was voor deze workshop ook niet nodig, dus ik meldde me aan.

Onder genot van koffie met gebak, legde Janneke wat basiskennis uit en keek ze mee op onze telefoons naar bepaalde instellingen. Wat betekenen al die symbolen nou, en hoe gebruik je het. Daarna zijn we lekker aan de slag gegaan.

We hebben een hele leuke dag gehad en ondanks de regenbuien, toch hele leuke foto's kunnen maken. Ik heb echt veel mooiere foto's gemaakt dan ik voorheen gedaan zou hebben. En dat gewoon met mijn telefoon!
Super bedankt, Janneke!

(april 2024)

Ha Janneke,

 Wat een ontzettend leuke foto’s! Wij vinden het helemaal niet erg dat het er 15 zijn geworden hoor, wat geweldig! Bedankt voor deze ‘cadeautjes’. Erg leuk! Ik heb er een paar een hartje gegeven, maar eigenlijk vind ik ze allemaal mooi haha! Binnenkort ga ik zeker een paar foto’s op mijn Instagram delen en zal dan zeker je naam noemen!

We hebben ervan genoten om je te ontmoeten. Je bent een fijne fotograaf die ook contact maakte met ons, iets wat niet iedereen deed en daarin merkte wij echt verschil hoe we met sommigen omgingen. Het hebben van contact geeft immers een fijn en vertrouwt gevoel. Daarvoor willen we je bedanken! Daarnaast had ik op je Instagram gezien dat je, tot nu toe, voornamelijk portretfoto’s maakt(e), dus daarvoor zeker onze complimenten voor de foto’s die je van ons hebt gemaakt!

Nogmaals onwijs bedankt. Heel veel plezier en succes met de komende foto’s die je mag maken, maar wij geloven dat je nog heel veel mensen blij mag gaan maken! En wie weet zeker tot een volgende keer!

 Lieve groetjes,

Chris en Yaël

(juni 2023)

LisaSuuuuper bedankt voor je mooie foto’s! Ik vind ze echt prachtig! Ik fotografeer zelf ook en ik houd niet zo van de momenteel hele hippe, super warme kleuren, en die van jou zijn qua kleuren echt precies zoals ik het mooi vind. Ik zie ook dat we ons echt op ons gemak hebben gevoeld tijdens de shoot, ondanks de lingerie en het gevoel dat jullie een soort van paparazzi waren haha.

(juni 2023)

BrigitteMet Janneke gebeld en de vraag gesteld of ze voor de 85e verjaardag van mijn vader op locatie een fotoshoot kon maken van de familie. 

Janneke had op de dag al een mooie plek uitgezocht, die ze eerder bezocht had na de vraag van de fotoshoot.

Janneke gaf duidelijk de opstelling aan en alle fotowensen werden mogelijk gemaakt. Er was een ontspannen sfeer.

Diezelfde avond had Janneke al een mooie selectie gemaakt. Zo mooi, dat het mij ontroerde. Ook de rest van de familie was onder de indruk van de mooie foto's.

Janneke heeft ons advies en uitleg gegeven wat de mogelijkheden waren van de bestelling. Wij hebben voor onze ouders 2 mooie canvasfoto's laten maken. Die nu aan de muur pronken. Wij hadden onze ouders niet blijer kunnen maken!! (juni 2022)

TeatskeWat ik fijn vond is dat je de tijd nam om met mij te gaan zitten en door te spreken over wat ik wil. 

Het geeft een focus en de kans dat ik blij ben met de foto's vergroot. Het gaat daardoor over wat ik wil als klant. Dat deed je heel mooi.

Tijdens de shoot geef je mij heerlijk de ruimte en de warmte om op mijn gemak te komen. Ik voelde me heel verzorgd. 

Jouw ideeën waren voor mij een hele fijne aanvulling. (januari 2022)

 

Heleen - Mijn grote wens was een foto shoot van mijn gezin voor mijn 60 ste verjaardag. Janneke heeft deze wens waar gemaakt!  Janneke heeft oog voor kleur, heeft originele ideeën en is heel lief en geduldig.

De kleine kinderen die mee waren, werden op een speelse manier mee genomen in de shoot door Janneke. Op de foto's kun je zien dat we heel ontspannen waren en veel lol hadden. Het was gewoon een gezellig familie-uitje! Ik ben dan ook heel erg blij met het resultaat en er komt een prachtige foto van mijn gezin bij ons aan de muur te hangen!

Dank je wel Janneke! (oktober 2021)

 

Judith - Janneke zorgt dat er een ontspannen sfeer is, waardoor je lekker in je vel zit en goed tot je recht komt op de foto. Mijn dochter was er ook bij en Janneke wist precies hoe ze haar in een helpende rol moest krijgen waardoor mijn dochter ook een ontzettend leuke tijd had. Ik heb erg moeten lachen en sta leuk (ook met mijn dochter) op de foto! (juli 2021)

 

Sharon  - Janneke is een toegankelijke fotografe die open, eerlijk en duidelijk is. Een praatje van tevoren waarin ze ook haar ideeën deelt, tussentijds en achteraf. Ik vind dat ontzettend gezellig. Foto´s heb ik voor verschillende doeleinden nodig, ik vind foto´s maken ook leuk, maar niet te lang. Dit wordt opgemerkt door Janneke, bespreekbaar gemaakt en geaccepteerd. Daardoor was de tweede keer nog relaxter! Omdat ik twee keer hele verschillende shoots heb gehad, kan ik ook zeker zeggen dat Janneke goed is in verschillende stijlen fotograferen. Beiden keren vond ik de foto´s verrassend en tof! (juni 2021)

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb