Fotoalbum maken

Hou je net als ik van het maken van foto's? Maar blijven de foto's vervolgens op je computer of in je telefoon staan... Je komt er niet aan toe om ze in een album te plaatsen. Alleen al als je denkt aan de hoeveelheid foto's.... Maar zeg eens eerlijk, hoe vaak kijk je er nog naar? Hoe leuk zou het zijn als je zo een boek uit je kast kunt pakken en er even door kunt bladeren? 

 

baby Merel

Prijs:

Afhankelijk van hoeveelheid foto's, aantal pagina's in het boek en de grote van het boek.

Neem contact op wat de mogelijkheden zijn (onderstaand zijn vanaf prijzen en is niet limitatief). 

Soort boek Prijs
20x20 - 24 pagina's € 150
20x20 - 50 pagina's € 250
30x30 - 24 pagina's € 200
30x30 - 50 pagina's € 325

 

Ik maak de albums op dit moment met de software van Albelli of Profotonet. Ik kies, wanneer dit kan, altijd voor de optie platliggend. Vaak kies ik ook voor een fotokaft. Per pagina kun je best veel foto's kwijt. Maar dit verteld niet altijd het beste het verhaal. Keuzes maken welke foto wel en welke niet kost vaak de meeste tijd bij het maken. 

Geef aan hoeveel foto's je hebt en waar je zelf aan denkt met hoeveelheid pagina's. Op basis van mijn ervaringen kan ik je vertellen hoe je foto's het beste tot hun recht komen. 

Voorbeeld fotoalbums

Benieuwd naar mijn stijl?

Album Texel

Album Trouwdag

 

Lees ook één van de blogs die ik schreef over het zelf maken van een fotoalbum (blog nr 2, 7 april 2021, ook blog nr 20, feestje in een album gaat over fotoalbums). Op zoek naar nog meer tips om op weg te komen? Neem gerust contact op! 

Maak jouw eigen website met JouwWeb