Blog

Newbornshoot

Hoe tof is het als je nog een keer terug mag komen? Dat mocht ik bij Maureen en Jeroen. Ze zijn voor de tweede keer ouders geworden van een dochter. Bij hun dochter Noor mocht ik ook de newbornfoto's maken en nu ook van haar zusje Suus. 

Lees meer »

Speciale tulpeneditie fotografieworkshop

Ga je mee? Op 19 april naar Flevoland om de mooiste tulpen vast te leggen. We rijden weg vanuit Westervoort en onderweg, vlak voordat we er zijn, zoeken we een restaurantje op voor een kop koffie en uitleg over fotograferen. Hoe stel je de basis van je camera in? Uitleg over de belichtingsdriehoek en we bespreken een aantal composities. 

Lees meer »

Voorjaar in aantocht

Voorjaar in aantocht! De meteorologische lente begint volgende week en buiten in de natuur zijn de de sneeuwklokjes, krokussen en blauwe druifjes al aan het bloeien. Tulpen staan in het blad. En wat dacht je van de eerste bloesem? Tussen de buien door ben ik vandaag op pad geweest. Weer even fijn bloemetjes fotograferen ♥

Lees meer »

Love shoot voordat je gaat trouwen!

Gisteren is dit leuke stel getrouwd! En ik heb de foto's mogen maken. Petra kende ik al, maar Martijn niet. Om elkaar vast wat beter te leren kennen én om een foto voor de uitnodigingskaart voor het huwelijk te kunnen maken zijn we afgelopen zomer op pad gegaan.

Lees meer »

Gezinsshoot Mariendaal

Vorig jaar heb ik het gezin van Nicol op de foto mogen zetten. We zijn naar landgoed Mariendaal gegaan om daar de fotosessie te houden. De beelden heeft Nicol omgezet in een ixxi. Zie de foto hierboven. De ixxi hangt boven de eettafel, dus elke dag worden ze weer herinnert aan dit leuke moment!  

Lees meer »

Sunfieldphotochallenge (3)

Voor de derde keer deed ik mee aan de Sunfieldphotochallenge. Eén week lang elke dag een opdracht om het fotografie-vuurtje aan te wakkeren! Aan het begin van de challenge denk ik altijd, waar ben ik aan begonnen... Terwijl als het klaar is, ik de opdrachten mis... De challenge liep dwars door mijn vakantie op Bonaire heen maar ik heb toch elke dag meekunnen doen. 

Lees meer »

Gezinsshoot

Dit gezin stond afgelopen zomer voor mijn lens. De jongens hielden het lang vol, knap van ze! De foto's zijn gemaakt tijdens het gouden uur, een uur voordat de zon ondergaat. Echt wel het mooiste licht voor een fotoshoot buiten

Lees meer »

Portretfotoshoot

Als je profielfoto op Linked-in alweer meer dan 10 jaar oud is wordt het tijd voor een nieuwe. Tenminste, dat vond Marijn! Zijn vrouw was vorig jaar al eens bij mij langs geweest voor nieuwe portretfoto's, nu was hij aan de beurt. 

Lees meer »

Love shoot

Yeal en Chris, wat een lief koppel. Al die fotografen voor zich en toch zo naturel bewegen. Ik vond het leuk om met hen te werken. Ze bleven lachen en volgde alle aanwijzingen op. Soms de slappe lach, maar dan toch weer serieus wanneer 'het moest'. Deze foto's heb ik gemaakt tijdens een portfolio-shoot moment. Daarom ook al die andere fotografen erbij (al zien jullie die niet ;) 

Lees meer »

Trouwen

Ongeveer twee weken voor de trouwdag werd ik gepolst; wat zijn de kosten voor het fotograferen van een trouwdag? En of ik op een bepaalde datum nog beschikbaar was? 

Lees meer »

Zwangerschapsshoot

Wat een lief stel! Op een super locatie. Onlangs stonden Benji en Lisa voor mijn lens. We waren op de Loonse en Drunense Duinen bij Udenhout. In augustus verwachten ze hun eerste kindje, een zoon! 

Lees meer »

Duoportret ♥

Een duoportret! Om heel goed het gelijke maar juist ook de verschillen te zien! Hoe leuk om dit van broers en zussen te zien. Ook heb ik mezelf met mijn zusje als proef gebruikt voor dit concept. Onze moeder moest heel goed kijken waar ze nu precies naar keek ♥

Lees meer »