#instaloop #future

Gepubliceerd op 4 april 2023 om 19:15

Deze keer weer een blog over de making-of van de foto die ik gebruikte bij een ronde van #instaloopwithme. Zoals ik al in de tekst bij de post schreef, ik heb de foto gemaakt op Bonaire. 

   Samen met Suus wilde we de zonsondergang op onze laatste avond fotograferen. Dus wij naar de zee. Camera mee, 40 mm lens erop (want is lekker licht) en kijken of we een mooie lucht krijgen. Het viel wat tegen. Wel had ik bedacht dat dit wellicht een goede locatie zou zijn voor het zelfportret. Suus was er wel bij maar liet mij lekker prutsen. Zie hier ook wat foto's gemaakt met haar mobiel. 

   Over het resultaat was ik niet heel tevreden. En waar ik normaal misschien wel 20x een foto maak voor het zelfportret laat ik het nu bij 3 foto's. Benieuwd of de nabewerking nog iets oplevert. Of ik doe een keer niet mee dacht ik nog... (dus wel ;)

En het origineel, de raw-foto zonder enige bewerking. Wat fijn dat lightroom bestaat!! 

Tekst op Instagram

☆ Welkom bij #instaloopwithme, waar we onszelf regelmatig laten zien met een zelfportret. Het thema deze eerste keer in 2023 is 'future'. De volgende in de loop is @mightypretty_photography ! Check haar post en volg de rest in de loop.

☆ Toekomst. Met dit thema had ik dus helemaal niks toen het werd geopperd. Heel even heb ik gedacht, ik doe niet mee. Maar de loop is te leuk om niet mee te doen!

☆ De foto heb ik gemaakt op Bonaire. Daar waren van 12 tot 22 januari op vakantie. Geen statief mee dus het was wat improviseren. Gelukkig stond er een soort van bankje waar ik mijn camera op neer kon zetten en werkt de telefoon als afstandsbediening (en thank you lightroom voor de nabewerking). Binnenkort een 'behind the scene' van deze fotoshoot op mijn blog.

☆ Aan zee kijken naar de zonsondergang, hoe fijn is dat. Rechts zie je nog een klein stukje van Klein-Bonaire. De zon zakt altijd in één keer zo snel... We waren voor de vijfde keer op Bonaire. En als ik dan aan de toekomst denk dan weet ik zeker dat we nog voor een zesde keer naar dat fijne eiland gaan!

☆ Naar welk plekje ga jij nog eens terug in de toekomst?

☆ #zelfportret #portretfotografie #portret #portrait #zelfinbeeld #fotograafinbeeld #zelfontwikkeling #portraitphotography #selfportrait #photographerintheframe #fotograafwestervoort #instaloop #instaloopwithme #selfie #vrouw #future #toekomst #dromen #bonaire #caribischeeilanden

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.