Trouwen in Duitsland - Leve de liefde

Gepubliceerd op 17 december 2023 om 20:37

Inmiddels alweer een half jaar geleden. Hét trouwweekend van Tijs en Denise in Duitsland. Een weekend lang het leven én de liefde vieren.

   Een camping met herberg in Duitsland hadden ze afgehuurd voor hun gasten. Dus je kon met je eigen kampeermiddel komen, of gebruik maken van de faciliteiten van de herberg. 

   Op de vrijdag druppelen de gasten binnen. Kennis maken, relaxen. 's Avonds is er een kampvuur. Zaterdagochtend zijn er activiteiten voor de kinderen en volwassenen. 

   Na de lunch gaan we ons klaar maken voor de ceremonie. Op een prachtige plek aan een watertje, aan de bosrand vind de ceremonie plaats. De gasten zitten klaar terwijl het bruidspaar met hun kinderen naar de plek toe lopen. De ceremonie is heel persoonlijk en intiem. 

   Na de ceremonie en korte fotoshoot is er prosecco en taart! Ook worden er speeches gehouden en ontvangen ze de cadeaus. 

Na de groepsfoto gaan we eten, een cateraar uit Nederland heeft heerlijk vegan voor ons gekookt. In het avondlicht gaan we nogmaals op pad voor een fotoshoot. Denise wisselt haar jurk en de feestavond kan beginnen. Met een DJ, buiten onder een grote luifel is het één groot feest.

   Zondagmorgen is het ontbijt aan lange tafels en word iedereen bedankt en diegene die iets bijzonders heeft gedaan extra in het zonnetje gezet. Vervolgens gaat iedereen op eigen tijd en tempo weer terug naar huis. 

   Een weekend om niet meer te vergeten! Te veel foto's gemaakt. De meeste zijn verwerkt in een album. Het album geeft het weekend mooi weer, in deze blog een mini-impressie... 

Wil je ook weten of ik iets voor jou kan betekenen? Neem contact op! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb