Sunfieldphotochallenge (3)

Gepubliceerd op 22 januari 2024 om 20:16

Voor de derde keer deed ik mee aan de Sunfieldphotochallenge. Eén week lang elke dag een opdracht om het fotografie-vuurtje aan te wakkeren! Aan het begin van de challenge denk ik altijd, waar ben ik aan begonnen... Terwijl als het klaar is, ik de opdrachten mis... De challenge liep dwars door mijn vakantie op Bonaire heen maar ik heb toch elke dag meekunnen doen. 

Dit jaar waren de opdrachten:

1. Zelfportret

2. Use de street as your canvas

3. Shoot Black and White 

4. Get artsy 

5. Starry night 

6. Frame it

7. Spotlight in the dark

⬆️ Zelfportret

We mochten ons zelf direct laten zien met een zelfportret. Uit meer dan 100 foto's heb ik er 4 over gehouden en deze is het uiteindelijk geworden. Mijn blik vind ik hier fijn.

⬆️ use the street as your canvas

Een vrije opdracht, ga naar buiten en fotografeer dat wat je mooi vindt was de opdracht. We hadden die dag eindelijk weer wat zon dus ik ging voor de zonsondergang! 

⬆️ Shoot black and white

Zwart-wit fotograferen, met als extra opdracht om tijd te reizen. Mocht zowel naar het verleden als de toekomst. Ik ben Doesburg in gegaan. Met de foto ga je toch 100 jaar terug in de tijd?

⬆️ get artsy

Een artistieke foto. Op Schiphol want we gaan naar Bonaire. Iets op de foto zoals je dat anders niet doet en de kijker even moet kijken hoe je de foto gemaakt hebt. Vlakvoor het boarden heb ik het! In de rij laatste bewerking en posten! Heel benieuwd naar de reacties, maar die zie ik pas als we geland zijn op Bonaire...

⬆️ starry night

Een foto geïnspireerd op het liedje Vincent, starry starry night. Een liedje als ode voor Vincent van Gogh. Maar omdat de sterrenhemel hier in Bonaire zo tof is heb ik de opdracht heel letterlijk genomen. Nog best ingewikkeld en niet helemaal scherp maar toch gaaf! 

⬆️ frame it

Een doorkijk gebruiken. Bij Jibe city zag ik dit plaatje. Simpel en fijn om naar te kijken! 

⬆️ spotlight in the dark

Een foto in het donker maken, zonder flits of daglicht. Ik zag deze disco Carwash en vond het een tof beeld voor deze opdracht. Compositie niet mega sterk en niet overal scherp maar toch leuk! 

   Heel fijn om geïnspireerd te worden om iets anders op de foto te zetten. Wil jij ook uitgedaagd worden? Meld je dan aan voor mijn fotografiecursus. Ook jij krijgt dan opdrachten om mee aan de slag te gaan. 

 

Welke foto vind jij tof? Laat het mij weten ⬇️

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb