Fotoshoot Sharon voor Jules Bean

Gepubliceerd op 30 juni 2021 om 12:00

Wat leuk! Even terug kreeg ik een mailtje van Sharon. Of ik opnieuw met haar wilde samenwerken. Natuurlijk! Sharon is de eigenaar van Zij en Stijl, ze is een eigenzinnige vrolijke en eerlijke styliste. Neem vooral een kijkje op haar site, als je goed kijkt zie je foto's van onze eerdere samenwerking ook terug!

Ze werkte al vaker samen met Jules Bean en had nieuwe sieraden ontvangen. Op een zaterdagochtend hebben we op de dijk afgesproken (handig als je in dezelfde plaats woont) en zijn we op zoek gegaan naar leuke plekjes. Gezellig kletsend maken we een boel foto's. Ook deze keer had Sharon wat verschillende outfits (passend bij de verschillende sieraden) en hebben we echt veel leuke foto's kunnen maken. 

Na anderhalf uur zijn we bijna 200 foto's verder... Klaar voor die dag. Nog wel even een bakje koffie drinken en dan gaat het "echte werk" beginnen. Bewerken en selecteren. Een paar dagen later stuur ik Sharon een selectie. Benieuwd naar welke ze wil ontvangen. Een dag later ontvang ik welke ze wil ontvangen, met een vrolijk 'verhaal' op instagram zag ik al dat ze ze aan het uitzoeken was.  

Op naar de volgende samenwerking ♥  


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.