#instaloopwithme #onderweg

Gepubliceerd op 4 augustus 2021 om 10:00

Onderweg. Waarnaar toe? De #instaloopwithme had het thema onderweg gekregen vanwege de vakantieperiode. Voor mij geen vakantie maar ik wilde wel suggereren of ik onderweg was. Op een donderdagavond ben ik naar een stukje dijk gereden en heb ik deze, en onderstaande foto's gemaakt. 

 

Welke foto zou jij kiezen?

Tekst op instagram

Welkom bij #instaloopwithme, waar we onszelf regelmatig laten zien met een zelfportret. Het thema van deze keer is ‘onderweg’. De volgende in de loop is de getalenteerde @berbermariarip ! Check haar post en volg de rest in de loop.

Deelname nummer 7 voor mij aan de #instaloopwithme! Blijft leuk om te doen. Het thema onderweg. Elke fotograaf benadert het thema op haar eigen wijze. Waarom het thema nu kwam heeft met de vakantieperiode te maken. Maar ik ben nu niet op vakantie. Wel een foto waarbij het lijkt of ik onderweg ben.  

Toen ik met het thema in mijn hoofd speelde had ik dit beeld ongeveer al bedacht. In mijn autootje ergens geparkeerd en dan via de spiegel in beeld. Ik stond op een stukje dijk en de mensen die langs liepen vroegen zich hardop af wat ik aan het doen was.

Het thema heeft ook een andere lading. Ik ben onderweg om mezelf steeds verder te ontwikkelen als fotograaf. Ik begin mijn eigen stijl steeds meer te herkennen. Ik weet steeds beter waarvoor ik even wil stoppen. Maar wil soms ook wel sneller dan in de praktijk lukt.

A.s. woensdag blog op mijn website (link in bio) met de foto's die het niet hebben gehaald in deze post. 

#zelfportret #portretfotografie #blachkandwithphotography #spiegelbeeld #avondzon #zwartwitportret #zelfinbeeld #fotograafinbeeld #zelfontwikkeling #justme  #portraitphotography #instaloop #instaloopwithme #selfie #vrouw #positivevibes #onderweg


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.