#instaloopwithme #Yayoi Kusama

Gepubliceerd op 19 mei 2022 om 20:01

Een klein maandje geleden was de laatste instaloopwithme. Met een best ingewikkeld thema, vond ik. Yayoi Kusama. Ik kende deze Japanse kunstenares niet. Na wat speurwerk met behulp van Google kwam ik er achter dat deze dame best wat eigenwijs was en een bijzondere stijl hanteerde. De roze pruik bleef hangen :) Maar welk verhaal vertel ik erbij? Of maak ik het mezelf te moeilijk als ik ook nog een verhaal wil vertellen?

Geen verhaal, maar wel iets wat past bij het thema... Zie hieronder nog wat beelden die ik in dit thema maakte! En vast bij het volgende thema wel een verhaal :) 

 

tekst op instagram

☆ Welkom bij #instaloopwithme, waar we onszelf regelmatig laten zien met een zelfportret. Het thema deze keer is een portret geïnspireerd op Yayoi Kusama. De volgende in de loop is @berbermariarip ! Check haar post en volg de rest in de loop.

☆ Opnieuw een zelfportret geïnspireerd op een vrouwelijke kunstenaar. Dit keer Yayoi Kusama. Een Japanse vrouw die naar Amerika verhuisde. Ze is bekend geworden om haar kunstwerken met 'dots'.

☆ Wat ga ik maken van/met dit thema? Mijn eerste ingeving is om haar werk op de tv te projecteren en er zelf met een roze pruik voor te gaan zitten. Tweede ingeving kwam in onze hal; daar hangen twee ronde spiegels. Als ik nou één vul met roze pruik en één als mezelf?

☆ Ingeving één heeft het gehaald zoals jullie kunnen zien. Wel een beetje aangepast, oorspronkelijk is de paprika achter mij groen. De groen kleur heb ik eruit gehaald, om zo maximaal de aandacht op de roze pruik te leggen en zie die blauwe ogen ;)

☆ Binnenkort weer een blog op mijn website (link in bio) met de foto's die het niet hebben gehaald in deze post. www.jannekesnellinkfotografie.jouwweb.nl

☆ #zelfportret #portretfotografie #zelfinbeeld #fotograafinbeeld #zelfontwikkeling #portraitphotography #instaloop #instaloopwithme #selfie #vrouw #yayoikusama #kusama


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.