#instaloopwithme #herinnering

Gepubliceerd op 18 juli 2022 om 08:00

Blijft zo ontzettend leuk om aan mee te doen, die #instaloopwithme. En ook telkens weer een uitdaging. De persoon op de foto blijf ik, maar het thema is telkens anders. Hoe maak ik een zo origineel mogelijk beeld, hoe daag ik mezelf uit? Welk verhaal heb ik erbij? 

 

Een zelfportret met alleen maar mijn oog. Zo'n beeld wilde ik al even maken en paste voor mij goed bij het thema (lees bij "tekst op instragram" waarom onderaan in deze blog). Er komt ook een vervolg op; ik heb van meerdere mensen al hun oog op de foto gezet, dit wordt een leuke serie!

 

Zoals gebruikelijk bij de blog over de #instaloopwithme hieronder nog wat beelden die het niet gehaald hebben. 

Poging 1: 

Poging 2:

En! De foto die het wel gehaald heeft in kleur (komt uit poging 2)

Tekst op instagram

☆ Welkom bij #instaloopwithme, waar we onszelf regelmatig laten zien met een zelfportret. Het thema deze keer herinnering. De volgende in de loop is @jeannet_stassen ! Check haar post en volg de rest in de loop.

☆ Herinnering. Op de HAVO had ik naast de 'zakelijk' vakken, Nederlands, Engels, Wiskunde A, Economie en Handelswetenschappen, ook Tekenen in mijn vakkenpakket. Tijdens de centraal examens deed ik examen in kunstgeschiedenis maar gedurende het laatste jaar moesten we ook een aantal opdrachten vervullen. Dit jaar moest dat met één thema/onderwerp. Ik koos voor 'ogen'.

☆ Wat een ogen heb ik dat jaar getekend... Ik weet eigenlijk niet meer precies wat ik allemaal heb ingeleverd (is inmiddels 25 jaar geleden dus niet zo gek ;) Eén opdracht weet ik nog wel heel goed. Met kleurpotloden twee ogen naast elkaar getekend, als een reclame voor lenzen.

☆ Jammer ook dat ik de kunstgeschiedenis niet goed heb opgeslagen. Ik zie soms wel iets bekends maar kan het niet meer benoemen... Misschien iets voor een volgende cursus?

☆ Mijn eigen oog. In close-up. Niet getekend maar afgedrukt met mijn fototoestel. Ook leuk ;) Nog even getwijfeld over de kleurenvariant omdat ik mijn blauwe ogen mooi vind, maar deze in zwart-wit spreekt veel meer.

☆ Binnenkort weer een blog op mijn website (link in bio) met de foto's die het niet hebben gehaald in deze post (en dus ook de kleurenvariant) www.jannekesnellinkfotografie.jouwweb.nl

☆ #zelfportret #portretfotografie #zelfinbeeld #fotograafinbeeld #blackandwhitephotography #closeup #dichtbij #zelfontwikkeling #portraitphotography #instaloop #instaloopwithme #selfie #vrouw #oog #ogen #herinnering #herinneren #memory #happymemory


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb