#instaloopwithme #geluk

Gepubliceerd op 4 september 2022 om 12:46

Vanavond weer een nieuwe #instaloopwithme en ik had nog niet de blog gemaakt en dus geplaatst over de vorige loop.... Afgelopen maand sowieso weinig nieuws op mijn website dus het werd wel tijd voor een nieuwe blog. 

 

Half juli deed ik mee met de Jessica Jongman Challenge en ook daarvoor had ik foto's nodig. Voor de laatste opdracht Let's go black & white maakte ik een aantal zelfportretten. Hier zat ook de gekozen foto bij die ik voor de instaloop kon gebruiken. Niet in het zwart-wit wel met een blij hoofd ;)

 

Hieronder nog drie foto's uit dezelfde serie. De eerste had ik gebruikt bij de opdracht. De andere twee vind ik ook wel cool geworden. Mooi plekje op mijn blog wel verdiend!! 

 

Nog een klein stukje over geluk. Waar ik blij van kan worden is een foto-album. Die pak ik er toch sneller bij dan de foto's op de computer. Van mijn eerste 15 deelnames heb ik een fotoboekje gemaakt. In de reeel die ik gisteren (3-9-2022) postte op instagram kun je een kijkje nemen. 

 

Onderwerp voor de volgende blog staat vast klaar: De Jessica Jongman Challenge! 

 

Tekst op instagram

☆ Welkom bij #instaloopwithme, waar we onszelf regelmatig laten zien met een zelfportret. Het thema deze keer geluk. De volgende in de loop is @ninasstories ! Check haar post en volg de rest in de loop.

☆ Volgende keer ook meedoen? We zoeken nieuwe fotografen die het ook leuk vinden om uitgedaagd te worden, iedere keer een zelfportret maar wel met ander thema. Stuur een berichtje als het je wat lijkt.

☆ Geluk. Wat voor een zelfportret maak je bij het thema geluk? Bij een moment dat je gelukkig maakt? Op een plaats die je gelukkig maakt? Wat betekent geluk eigenlijk? Op google krijg ik daarop het volgende antwoord: "Geluk (of gelukkig zijn) kan worden omschreven als het tevreden zijn met de huidige levensomstandigheden. Hierbij kunnen er verschillende positieve emoties aanwezig zijn, zoals vreugde, vredigheid, ontspannenheid en vrolijkheid."

☆ De foto heb ik gemaakt in onze tuin, met een zwart doek als achtergrond en een ventilator om mijn haar een beetje te laten dansen. Heb je het zelfportret vorige week zondag gezien? Die heb ik in dezelfde serie gemaakt. Cool hoe een andere kleur achtergrond, een andere blik en een hoedje de sfeer zo anders kan maken.

☆ Ik kan me trouwens wel vinden in de omschrijving van google. Ik ben gelukkig. Ik ben getrouwd met de liefste. We wonen in een ontzettend fijn huis met dito tuin. Ik heb lieve familie en vrienden om me heen. Mijn werk als senior HR adviseur en informatiemanager ROT/VIK bij Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden vind ik nog steeds tof. En ik krijg steeds vaker een fotografie-opdracht.

☆ Best wel heel tevreden dus! En jij?

☆ Binnenkort weer een blog op mijn website (link in bio) met de foto's die het niet hebben gehaald in deze post www.jannekesnellinkfotografie.jouwweb.nl

☆ #zelfportret #portretfotografie #portret #portrait #zelfinbeeld #fotograafinbeeld #zelfontwikkeling #portraitphotography #fotograafwestervoort #instaloop #instaloopwithme #selfie #vrouw #geluk #gelukkigzijn #tevreden

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.