Recensies

BrigitteMet Janneke gebeld en de vraag gesteld of ze voor de 85e verjaardag van mijn vader op locatie een fotoshoot kon maken van de familie. 

Janneke had op de dag al een mooie plek uitgezocht, die ze eerder bezocht had na de vraag van de fotoshoot.

Janneke gaf duidelijk de opstelling aan en alle fotowensen werden mogelijk gemaakt. Er was een ontspannen sfeer.

Diezelfde avond had Janneke al een mooie selectie gemaakt. Zo mooi, dat het mij ontroerde. Ook de rest van de familie was onder de indruk van de mooie foto's.

Janneke heeft ons advies en uitleg gegeven wat de mogelijkheden waren van de bestelling. Wij hebben voor onze ouders 2 mooie canvasfoto's laten maken. Die nu aan de muur pronken. Wij hadden onze ouders niet blijer kunnen maken!! (juni 2022)

TeatskeWat ik fijn vond is dat je de tijd nam om met mij te gaan zitten en door te spreken over wat ik wil. 

Het geeft een focus en de kans dat ik blij ben met de foto's vergroot. Het gaat daardoor over wat ik wil als klant. Dat deed je heel mooi.

Tijdens de shoot geef je mij heerlijk de ruimte en de warmte om op mijn gemak te komen. Ik voelde me heel verzorgd. 

Jouw ideeën waren voor mij een hele fijne aanvulling. (januari 2022)

 

Heleen - Mijn grote wens was een foto shoot van mijn gezin voor mijn 60 ste verjaardag. Janneke heeft deze wens waar gemaakt!  Janneke heeft oog voor kleur, heeft originele ideeën en is heel lief en geduldig.

De kleine kinderen die mee waren, werden op een speelse manier mee genomen in de shoot door Janneke. Op de foto's kun je zien dat we heel ontspannen waren en veel lol hadden. Het was gewoon een gezellig familie-uitje! Ik ben dan ook heel erg blij met het resultaat en er komt een prachtige foto van mijn gezin bij ons aan de muur te hangen!

Dank je wel Janneke! (oktober 2021)

 

Judith - Janneke zorgt dat er een ontspannen sfeer is, waardoor je lekker in je vel zit en goed tot je recht komt op de foto. Mijn dochter was er ook bij en Janneke wist precies hoe ze haar in een helpende rol moest krijgen waardoor mijn dochter ook een ontzettend leuke tijd had. Ik heb erg moeten lachen en sta leuk (ook met mijn dochter) op de foto! (juli 2021)

 

Sharon  - Janneke is een toegankelijke fotografe die open, eerlijk en duidelijk is. Een praatje van tevoren waarin ze ook haar ideeën deelt, tussentijds en achteraf. Ik vind dat ontzettend gezellig. Foto´s heb ik voor verschillende doeleinden nodig, ik vind foto´s maken ook leuk, maar niet te lang. Dit wordt opgemerkt door Janneke, bespreekbaar gemaakt en geaccepteerd. Daardoor was de tweede keer nog relaxter! Omdat ik twee keer hele verschillende shoots heb gehad, kan ik ook zeker zeggen dat Janneke goed is in verschillende stijlen fotograferen. Beiden keren vond ik de foto´s verrassend en tof! (juni 2021)