Wie ik ben

Zelfportret van Janneke

Hai! Ik ben Janneke. Ik ben getrouwd met Ron en we wonen in Westervoort (vlakbij Arnhem). Ron heeft twee lieve dochters die graag bij ons langs komen. 

 

Fotograferen is al heel lang mijn passie. Als bijbaantje tijdens mijn studie heb ik in een fotowinkel gewerkt en de eerste stapjes in fotografie gezet. 

 

Tijdens mijn studie HBO Personeel & Arbeid heb ik altijd gezegd: als ik later groot ben dan werk ik voor de helft als P&O-er en de andere helft als fotograaf. Tijd om die uitspraak meer waar te gaan maken. 

 

De afgelopen jaren heb ik diverse cursussen gevolgd en héél veel foto's hobbymatig gemaakt. In kleine stapjes ga ik nu naast mijn werk als senior adviseur HRM bij Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden aan de slag als fotograaf en fotoboeken-maker. Dit laatste doe ik trouwens ook als fotoalbumvrijwilliger bij Make a Wish!

 

Waarom ik fotografeer?

Herinneringen vastleggen. Niets leuker dan een fotoboek erbij pakken en kijken hoe leuk het was. "Gelukkig hebben we de foto's nog" zou zomaar een uitspraak van mij kunnen zijn. Als ik andere mensen op de foto zet dan wil ik graag dat je blij wordt als je er naar kijkt. Beelden maken, en de werkelijkheid nog iets mooier maken dan ie al is. Niet dat ik extreem 'photoshop', het moet wel echt blijven! 

Maak jouw eigen website met JouwWeb