Resultaat fotografieworkshop tulpeneditie

Gepubliceerd op 25 april 2024 om 19:00

Op vrijdag 19 april 2024 vond de speciale editie van mijn fotografieworkshop plaats, de tulpeneditie! 

Heleen en Marit waren de deelnemers. Om 9 uur zijn we vertrokken uit Westervoort om naar de noordoostpolder te rijden. We starten de dag met een lekker taartje en koffie/thee in "Bij ons in de Wellerwaard", een sfeervol restaurant. Ik vraag wat de deelnemers willen leren en geef uitleg en tips. We gaan de route van het tulpenfestival volgen! 

Al snel komen we langs de mooiste tulpenvelden. We stoppen en kunnen bijna niet stoppen met fotograferen. Helaas moest dat wel omdat het bleef regenen.... Maar ook in de auto genieten we van de mooiste velden. 

 

De volgende stop is een pop-up restaurant omdat het alweer lunch-tijd is. Hier is ook de zogenaamde selfie-tuin aangelegd waar we tussen de tulpen kunnen lopen (in de velden zijn de boeren begrijpelijk niet zo'n fan van al die toeristen). We moeten even wachten tot het droog is, we zitten nog vol van het lekkere gebakje maar dan kunnen we los. Het begint weer te regenen dus we vervolgen de route. 

We komen opnieuw langs een soort van kweekveld waar veel bijzondere tulpen staan dus ook daar nemen we een kijkje. De volgende stop is de pluktuin want er moeten natuurlijk wel tulpen mee naar huis. Uiteindelijk wordt er voor de makkelijke weg gekozen om een flinke bos mee te nemen die al kant en klaar is. Op naar huis! Rond half zes zijn we weer in Westervoort en kijken we terug op een geslaagde dag!

 

Of Marit en Heleen ook hebben genoten? Lees hun recensie! En beantwoord mijn vraag: 

Ga jij ook een keer mee met een fotografieworkshop?

Alle antwoorden zijn goed natuurlijk. Het geeft mij inzicht of ik binnenkort opnieuw een workshop ga inplannen. Die zal niet de hele dag duren, omdat deze in de omgeving van Arnhem wordt gegeven. Onder diegene die antwoord geven verloot ik een bon voor gratis deelname aan de volgende workshop, als je daarvoor in aanmerking wil komen, laat dan ook hieronder je reactie achter!  

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb