Eerste blog!

Gepubliceerd op 31 maart 2021 om 22:36

Eigenlijk ben ik niet zo'n schrijver, dus mocht je spelfoutjes tegen komen tip me dan! 

 

Vorig jaar heb ik mijn eerste logo ontworpen en heb ik de eerste stapjes gezet in het doen van opdrachten. Nu de website erbij. Inschrijven bij de KvK. Bedenken waar ik me vooral op wil gaan richten. De afgelopen periode heb ik kleine onderzoekjes gedaan en mezelf vragen gesteld. Wat doen andere fotografen? Welke prijs kan ik vragen? Wat wil ik dan verdienen? 

 

Vandaag heb ik een leuk gesprek gehad met een oud-collega die ook voor zichzelf is begonnen. Leuk en inspirerend om met haar bij te praten en advies te vragen. Tof dat zij mij een duwtje gaf in de richting van ondernemer worden. 

 

Op dit moment doe ik mee met een fotospel. Op basis van een thema maken we allemaal een foto. We beoordelen elkaar en zo ontstaat er een ranking. Natuurlijk net nu ik aan het bedenken ben dat ik voor mezelf wil beginnen sta ik na twee opdrachten helemaal onderaan... Laten we het maar houden op smaakverschil en dat de opdracht mij niet lag. Onderstaande foto is ook gemaakt voor het fotospel, thema: flying birds (nog niet ingeleverd, dus mocht je nog tips hebben). De beeldspraak vind ik mooi: het begin van iets nieuws (de ooievaar) en de vleugels uitslaan. Voor mezelf beginnen. Spannend hoor. 

uitvliegende ooievaar

 »

Reactie plaatsen

Reacties

Nicole Stolk-Wardenier
een jaar geleden

Hoi Janneke,

Allereerst wat een prachtige foto van die twee ooievaars. Op deze website maar zeker ook mijn trouwfoto’s en een geweldig trouwalbum die jij hebt gemaakt, zegt mij dat je talent hebt. Iets goed kunnen en het geweldig vinden om te doen, is passie! Dit zie je terug in jouw werk. Dat je hier nu verder mee gaat en meer mensen op deze wereld mee in aanraking laat komen, is een geweldige inderdaad wel spannende stap. Maar ga er voor!
Lieve groetjes
Nicole

Janneke
een jaar geleden

Dank je wel Nicole voor voor je lieve reactie!