Fotowedstrijd - stem op mijn inzending!

Gepubliceerd op 23 mei 2021 om 11:04

 

Fotografille (Evelien Oerlemans) organiseerde al meer dan eens een foto-wedstrijd. Eén keer eerder deed ik eerder mee. En op 10 april jl. stuurde ik voor het thema kleur opnieuw een foto in. Toen ik het thema las moest ik gelijk aan deze foto denken. De foto heb ik gemaakt tijdens de zomervakantie 2019. Eilandhoppen op Malta, Gozo en Comino. Bij Comino was van dit blauwe water en kwamen door de stroming de kwallen heel dichtbij land. Met mijn telelens lukte het om dit mooie kleurrijke plaatje te schieten. De foto is nauwelijks bewerkt, wat een kleuren hé!

 

Er zijn 820 inzendingen, hier de link naar mijn inzending & mogelijkheid om je stem uit te brengen. Ik zou graag in aanmerking komen voor één van de publieksprijzen!  Je kunt tot en met zondag 30 mei 20.00 uur stemmen.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb