Fotoshoot Judith

Gepubliceerd op 2 juni 2021 om 11:00

De foto's die ik eerder maakte van Sharon van Zij en Stijl kreeg Judith niet uit haar hoofd. Of ik van haar ook foto's wilde maken met graffiti als achtergrond. Tuurlijk! Ik vroeg of haar dochter van 7 ook meeging om mij te helpen. Dat wilde Lauren wel. 

Op pinksterzondag hadden we afgesproken om de foto's te maken. Gelukkig was het droog maar daar was het qua weer wel mee gezegd... Het was wat fris en er stond een aardig windje aan de Rijn. Maar het is gelukt! Mede dankzij de goede hulp van Lauren, die haar moeder op een natuurlijke manier aan het lachen kreeg. 

Lauren wilde zelf ook poseren voor mij en dat ging steeds beter, al vond ze het soms wel een beetje spannend volgens mij. 

En een leuke (stoere) moeder-dochter foto mocht deze middag natuurlijk niet ontbreken!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.