Fotoshoot Sharon van Zij en stijl

Gepubliceerd op 5 mei 2021 om 12:00

Op 24 april heb ik met Sharon van Zij en stijl afgesproken. Via een collega (bij VGGM) was ik haar gaan volgen op instagram.  Omdat zij net voor zichzelf is begonnen zocht ik contact met haar. Misschien konden we wel een ruildeal maken. Zij foto's voor haar website en social media, ik een closet cleaning (check snel haar website voor meer info!) Sharon is styliste en weet heel goed wat ze wil. Ze heeft een heel leuke stijl. Combinaties die ik zelf niet zou kunnen bedenken staan haar heel goed. Ze is natuurlijk ook niet voor niets styliste :).

Na wat heen en weer berichtjes sturen via instagram maken we een date. We spreken af bij de Rijnkade in Arnhem, lekker kleurrijk, want dit is Sharon ook. 

Wat een leuke meid! Ik had gevraagd of ze meerdere setjes wilde meenemen zodat we verschillende beelden zouden kunnen maken. De plek die we hadden uitgezocht was heel inspirerend. Na ongeveer drie kwartier merkte ik dat ze er genoeg van had, dus gestopt want dat zie je natuurlijk terug op de foto's.

Leerpuntje voor de volgende keer: iets minder foto's maken, maakt de selectie makkelijker :) Op naar de volgende keer ♥ 

 

Ook door mij op de foto? 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb