#instaloopwithme Contrast

Gepubliceerd op 9 juni 2021 om 12:00

 

Afgelopen zondag was het weer tijd voor een nieuwe #instaloopwithme. Thema contrast. Ik wist al toen het thema werd geopperd waar ik een zelfportret wilde maken. In onze badkamer, waar de zon gefilterd naar binnen schijnt door de luxaflex. Dit kan alleen maar 's morgens vroeg, dus het was wel even spannend of het zou lukken....

Hieronder zie je uit welke 15 ik kon kiezen, verschillend bewerkt. Bijzonder om te zien dat ik zoveel verschillende gezichten heb. 

Ron en zijn meiden kijken vaak mee met welke foto ik ga gebruiken. Welke foto verteld het beste het verhaal, waar zien zij mij het meeste in. Bij dit thema was de keuze reuze en heb ik mijn eigen gevoel gevolgd. 

Laat je in de reactie (onderaan deze pagina) weten welke foto jij zou hebben gekozen? Zou ik leuk vinden :)


Ook deze keer weer een aantal foto's van 'behind the scene'.  Op naar het volgende thema!!

Tekst op instagram

Welkom bij #instaloopwithme, waar we onszelf regelmatig laten zien met een zelfportret. Het thema van deze keer is ‘contrast’. De volgende in de loop is de getalenteerde @shotbysuznl ! Check haar post en volg de rest in de loop.

De zesde keer alweer dat ik mee doe aan #instaloopwithme. Dit keer met het thema contrast. Ik wist al gelijk waar ik deze foto wilde maken. Letterlijk contrast in de foto door de schaduw. Schaduw van de luxaflex, geeft van die leuke streepjes. En ik wist ook gelijk dat het een zwart-wit foto zou worden. Maar dan. Hoe kijken? In de camera? Er langs? Niet? Boos? Blij? 

Contrast. Fotograferen gebeurt in mijn hoofd. Ik ben geen makkelijke prater (tenminste niet over de dingen waar het echt over gaat) maar met foto's en al helemaal deze zelfportretten laat ik best wel wat zien van/over mijzelf. Spannend maar het wordt steeds leuker. Ik kijk ook uit naar de reacties. Die zijn zo fijn. De keuze welke foto het moet worden is ook altijd leuk om te doen. Vragen aan mijn gezin welke foto zij zouden kiezen en dan daardoor ook weer iets nieuws leren over mezelf. 

A.s. woensdag blog op mijn website (link in bio) met de foto's die het niet hebben gehaald in deze post en 'behind the scene' foto's. 

#zelfportret #portretfotografie #blachkandwithphotography #zwartwitportret #zelfinbeeld #closeup #fotograafinbeeld #zelfontwikkeling #justme  #portraitphotography #instaloop #instaloopwithme #selfie #vrouw #positivevibes #contrast

 

Je kent mijn instagrampagina al? 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb