#instaloopwithme Water

Gepubliceerd op 15 september 2021 om 10:00

Het is weer tijd voor een nieuwe #instaloopwithme. Met het thema water. Bewust aan het einde van de zomer zodat we voldoende tijd zouden hebben om een mooi beeld te maken. Voor mijn gevoel hebben we niet zo'n mooie zomer gehad, tenminste niet om in het water te liggen. Maar vlak voor we op vakantie gingen is het toch nog gelukt. Het zwembad stond nog en na twee warmere dagen was het wel te doen in het bad. 

 

Eerder die ochtend was ik naar het water aan de dijk gefietst. Maar maakte daar niet het plaatje wat ik in mijn hoofd had. Ik had er geen verhaal bij. 

 

Later in de middag ben ik in het zwembad bij de buren gesprongen. Fototoestel op statief, handdoek in de buurt. Ondanks de fijne tempratuur buiten was het water toch best een beetje koud. De tip? Gelijk kopje onder gaan, dan is het daarna warm genoeg.  Oke, de foto. Eerst dacht ik nog met mijn hoofd onderwater, maar dat was niet echt charmant. Soort van zwemmend..., nee ook niet. Kijkend richting de zon? Ja!! Mijn ogen nog blauwer dan blauw. Een foto met een stoere blik.

 

Maar toen gingen we naar Curaçao... we verblijven in Boho bohemian boutique (ik wil je niet jaloers maken, maar zoek em even op :)) In dat badje moest ook wel iets te maken zijn, toch? Dat is op de valreep gelukt. En het verhaal erbij? Die heb je gelezen op insta (en staat hieronder nogmaals). 

Welke foto had jij gekozen? Laat het weten in een reactie! 

Tekst op instagram

Welkom bij #instaloopwithme, waar we onszelf regelmatig laten zien met een zelfportret. Het thema van deze keer is ‘water’. De volgende in de loop is @berbermariarip! Check haar post en volg de rest in de loop.

Ik en water. Ja, daar is wel een connectie. Mijn sterrenbeeld is waterman. En ik hou van zwemmen. Vroeger deed ik aan wedstrijdzwemmen (was zelfs Arnhems kampioen meisjes onder de 10 jaar ;) en tegenwoordig zwem ik bij de "masters" (haha, mooie term voor oudere zwemmers ;) zo snel ben ik niet meer). Verder zwem ik graag tijdens de vakantie, niet dat ik dan veel baantjes zwem maar een beetje afkoelen in het water doe ik graag. 


Over deze foto, die maakte ik op Curaçao waar we nu van een heerlijke vakantie genieten!

A.s. woensdag blog op mijn website (link in bio) met de foto's die het niet hebben gehaald in deze post en de making of.

#zelfportret #portretfotografie #zelfinbeeld #fotograafinbeeld #zelfontwikkeling #justme #portraitphotography #instaloop #instaloopwithme #selfie #vrouw #positivevibes #blauweogen #water


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Nina Voordes
een jaar geleden

Ik vind de zwemmende foto sterk, die had ik gekozen! Samen met het verhaal over je zwemverleden een mooi geheel.
Die foto laat iets meer te raden over. Het portret dat je koos is ook mooi, maar deze vind ik spannender.
Misschien ook leuk om (een deel van) deze foto's achteraf op de Facebook groep te laten zien?