Fotoworkshop Amsterdam XL

Gepubliceerd op 14 november 2021 om 12:44

Het laatste weekend van oktober ben ik samen met vier andere vrouwen op pad geweest met Sabrina. We hebben een fotoworkshop Amsterdam XL geboekt bij Rocky roads travel.  Hoe leuk om met gelijkgestemde op pad te gaan. Met een leuke mix van uitleg en praktijk maar zeker zo belangrijk ontspanning, is het een tof fotografie-weekend. We verblijven in het Moxy hotel in de Houthavens in Amsterdam. Na de kennismaking gaan we onze fietsen ophalen en aan de slag. We eten een lekkere burger en gaan na het eten opnieuw op pad voor avondfotografie. 

 

Na een lekker ontbijt en nog wat uitleg gaan we de zondag ook op pad. We gaan eerst een natuurgebied in, vervolgens eten we als lunch een lekkere pannenkoek en gaan we in het pittoreske Broek in Waterland foto's maken. Als laatste stoppen we bij een boerderij. Op de weg terug hebben we helaas echt heel veel regen, dus een uur eerder dan bedacht gaan we weer op weg naar huis. 

 

Mocht je nog twijfelen over een workshop/fotoreis bij Rocky roads travel, ik zeg doen!! Ik ga zeker nog een keertje mee ♥

Hieronder de 'opdracht' drieluik aan de Amsterdamse grachten. 

Avondfotografie bij het IJ. Er stond een kermis, dat geeft leuke lichteffecten! 

Drieluik de IJ-toren (driemaal op een ander manier in beeld gebracht) 

Natuur onder de rook van Amsterdam

Fotoserie in Broek in Waterland 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.