Familie fotoshoot

Gepubliceerd op 6 november 2021 om 19:44

Te leuk! Een familiefotoshoot als verjaardagscadeau gegeven, bij mij gekocht :) De verjaardag was eind augustus en half oktober vonden we een gezamenlijk moment om de hele familie op de foto te zetten. Een beetje in herfst-sferen, dus geen zwarte kleding graag. Ik begreep dat dat nog wel een dingetje was bij een aantal leden van de familie... En ook bepaalde jassen zouden niet goed matchen op de foto :) 

Deze familie ken ik al heel lang, wat een gezellige familie, die graag lacht en een dolletje maakt met elkaar. En heb je die lieve kleine meisjes gezien? Zo lief hoe ze met elkaar om gaan. 

Op de weg terug werd al geroepen dat bij de volgende lustrum-verjaardag weer een foto gemaakt wordt, ik hou me aanbevolen ♥ 

Enthousiast geworden na de foto's om ook door mij op de foto te worden gezet? Kijk even op deze pagina en/of neem contact met mij op! Bekijk ook eens de recensies!

Alleen maar de foto's op je computer of op social media? Hoe leuk is het om ook een afdruk te maken! 

 

Heleen koos voor een print op dibond van 40*60 én voor een boekje van 15*15 om mee te nemen in de tas. Beide heb ik laten drukken bij profonet


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb