Werk aan de muur

Gepubliceerd op 6 februari 2022 om 16:30

Sinds 8 januari heb ik ook een 'shop' bij "Werk aan de muur". Onderaan deze blog vind je de link naar mijn shop! 

   Ik dacht, waarom ook niet. Het zou toch leuk zijn om meer mensen blij te maken met mijn foto's. En hoe kan ik dat nog meer bereiken? Niet geschoten altijd mis. Dus. Een profiel aangemaakt. Foto's ge-uploadt en een eerste instagram bericht en story hier aan besteed. Vandaag een blog en nog wat aandacht via instagram. 

   Hieronder een drietal foto's die ik heb geplaatst. Benieuwd naar de andere werken? Neem snel een kijkje in de shop! (link onder deze foto's)

   Hierbij de link naar de shop bij Werk aan de muur.

   Benieuwd naar je reactie! 

   Mis je nog beelden van mij (tip: kijk even bij Vrij werk of op instagram) geef het door dan pas ik mijn shop aan! 

Zou jij een foto gemaakt door mij kopen via werk aan de muur?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb