Jawiswol - ademcoach Teatske

Gepubliceerd op 13 februari 2022 om 18:45

Begin januari had ik een fotoshoot met Teatske. Ze heeft de opleiding tot ademcoach gevolgd. Voor haar eindverslag wilde ze graag foto's hebben. In alle rust hebben we deze samen gemaakt. Best spannend een fotoshoot met iemand die je al kent (al zei ik best stoer dat het mij niet uitmaakte... zoiets voel ik later pas, blijkbaar).

   De eerste reactie op de foto's was dat ze er heel erg blij mee is! Gelukkig. Een paar dagen later ontving ik een uitgebreidere feedback. Vooral met lof over hoe ik haar centraal stelde en op haar gemak. Eén van de aandachtspunten die ze mij meegaf is om wanneer er 'in eens' een idee op komt om deze wat hogere energie te benoemen en meer in te zetten in plaats van het alleen bij mezelf te houden.  Tof he, deze reactie, want hiervan word ik alleen maar beter. 

   Op zoek naar een ademcoach? Stuur me gerust een berichtje, dan geef ik je gegevens door aan Teatske!

   Op zoek naar een fotograaf? Stuur me gerust een berichtje, dan kijk ik wat ik voor je kan doen ;) 

 

    Jawiswol [Fries: ja; wijsheid; wil]  > de titel van het eindverslag tot ademcoach.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb