#instaloopwithme #samen

Gepubliceerd op 6 maart 2022 om 15:54

Op de tweede zondag van januari was het weer zover, een nieuwe #instaloopwithme met een aantal vrouwelijke fotografen. Eigenlijk was het de bedoeling om een weekje eerder al te posten, alleen waren we nog niet allemaal zover. 

   Samen. Dan wil ik dus samen op de foto met mijn man. Hoe gaan we dat doen? Het eerste weekend van december waren we op Schiermonnikoog. Hebben we hier de rust om iets moois te maken? We? Het gaat meer over mij als fotograaf, welk beeld heb ik in mijn hoofd? Hieronder 3 plaatjes van daar, gemaakt met mijn spiegelreflex. Leuk samen op de foto maar het straalt nog niet uit wat ik wil. 

   Op zoek naar inspiratie. Ik kom een foto tegen van een koppel en dat wil ik proberen na te maken. Het origineel en de keuze lijken uiteindelijk niet meer op elkaar maar wel het gevoel: wij samen hebben het goed, wij samen vinden elkaar nog steeds de leukste en de liefste, wij samen zijn gelijk aan elkaar. Twee andere foto's uit dezelfde serie ook hieronder.

   Op naar de volgende loop! Op 8 maart, internationale vrouwendag, kijk je weer mee? 

Tekst op instagram

♥ Welkom bij #instaloopwithme, waar we onszelf regelmatig laten zien met een zelfportret. Het thema van deze keer is ‘samen’. De volgende in de loop is @jeannet_stassen ! Check haar post en volg de rest in de loop.

♥ Een zelfportret met het thema samen. Daarom wilde ik graag met mijn man Ron op de foto. Toen we op Schiermonnikoog waren had ik de camera al eens op de zelfontspanner gezet, maar niet tevreden met het resultaat. De foto die ik nu gekozen hebben vind ik wel heel fijn. We hebben het goed samen en dat zie je op de foto. Samen, wij twee.

♥ De foto maken vond ik best ingewikkeld. Met een zelfportret hou je vooral in de gaten of zelf oke er op staat maar nu moest ik nog iemand 'aansturen'. Waar laat je je handen, waar kijk je naar, wat is de stand van je hoofd... Nee, een beetje zo. O, de foto is al gemaakt...

♥ Binnenkort weer een blog op mijn website (link in bio) met de foto's die het niet hebben gehaald in deze post.

♥ #zelfportret #zelfensamen #portretfotografie #zelfinbeeld #fotograafinbeeld #zelfontwikkeling #zwartwitfotografie #portraitphotography #instaloop #instaloopwithme #vrouw #positivevibes #samen #liefde #♥


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb