Fotoshoot Heleen

Gepubliceerd op 14 april 2021 om 10:00

Portret van Heleen

Afgelopen zondag kwam Heleen op de koffie. Gezellig bijkletsen over van alles. Natuurlijk ook over de plantjes die we zelf laten ontkiemen, stekken en op andere wijze laten vermeerderen. Een wandeling over de dijk waarbij we lekkere uitwaaiden was fijn.  

 

Ook vroeg ik Heleen of ze model voor mij wilde staan. Dat wilde ze wel! Ik heb ongeveer 70 foto's gemaakt en daaruit heb ik deze 6 geselecteerd als beste keuze.

 

Ze mag er drie uitkiezen die ik haar op groot formaat zal toesturen. Welke zou jij kiezen?  

contactvel met portretfoto's

Welke foto zou jij kiezen?

Bekijk resultaten

Ook door mij op de foto? 

Kijk hier voor de mogelijkheden

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.