Online ontmoeting natuurfotografen

Gepubliceerd op 21 april 2021 om 10:00

Zoals ik aangeef op de pagina vrij werk, niets fijner dan met de camera op pad te gaan ♥. Ik kwam bij Arnhemsmeiske een (online) ontmoeting tegen. Ik dacht dit is leuk om aan mee te doen! Het gezicht achter Arnhemsmeiske is Janneke van der Pol. Ik kwam haar tegen toen ik op zoek was naar wat andere fotografen in de omgeving van Arnhem online doen en omdat er zoveel zijn had ik bewust gezocht naar naamgenoten. Sindsdien volg ik haar op instagram

Terug naar de ontmoeting. Op vrijdagavond hebben we, 7 enthousiaste fotografen, een zoommeeting. Op zaterdag zelf op pad met tips en inspiratie. Ik ga eerst fijn de bloemetjes in de tuin fotograferen en met de omkeerring experimenteren. In de middag ga ik nog even richting de dijk en fotografeer vooral met mijn telelens. De zaterdagmiddag sluiten we af met opnieuw een zoommeeting. Hoe leuk! Allemaal mensen die fotograferen ook heel leuk vinden. Leuk om zo elkaars werk te zien en de verhalen te horen. Janneke sloot de meeting af met een leuke kwis, net niet gewonnen :).

 

Hierbij een selectie van de foto's die ik heb gemaakt. Ik ben benieuwd welke foto jij het mooist vindt ♥! 

 

Volg je mij al op instagram? 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb